Betalen

Betaalinformatie

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling verzonden. Sommige betalingsmogelijkheden zijn daarbij sneller dan andere. U heeft de keuze uit diverse betaalsoorten. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij accepteren:

  • Bankoverschrijving (duurt 2-3 werkdagen)
  • Mastercard/VISA (wordt meteen verwerkt)
  • Paypal (wordt meteen verwerkt)
  • ING Home’Pay (wordt meteen verwerkt)
  • KBC/CBC (wordt meteen verwerkt)
  • Belfius Pay (wordt meteen verwerkt)
  • iDeal (wordt meteen verwerkt)

Veilig betalen

Een groot deel van onze betalingen worden afgehandeld door onze Payment Service Provider: Mollie. (zie www.mollie.com ) Het gaat hier om betalingen met Bankoverschrijving, Bancontact, iDEAL en creditcard . Zoals de meeste betrouwbare websites maakt Mollie gebruik van de technologie SSL (Secure Socket Layer) om persoonlijke informatie te beschermen tijdens het versturen van deze gegevens via Internet. U kunt zien dat u op een beveiligde pagina bent, als u rechts onderaan een gouden slotje ziet in de werkbalk.

Creditcards

Wij accepteren Mastercard en VISA. Bij betaling per creditcard wordt u via onze – met SSL-beveiligde – verbindingen naar het speciale betaalmenu vanMultisafepay geleid. Bij het betalen per creditcard wordt er altijd gevraagd om de CVC2-code. Dit zijn de laatste 3 cijfers van het nummer dat achterop uw creditcard staat. Deze code wordt gevraagd om er zeker van te zijn dat de creditcard waarmee u wilt betalen ook daadwerkelijk in uw bezit is. Bovendien worden uw creditcard gegevens nergens opgeslagen – via het betaalmenu wordt er rechtstreeks met de creditcard maatschappijen gecommuniceerd, en wordt het totaalbedrag van uw bestelling direct ten laste van uw creditcard gebracht. De creditcard gegevens komen nooit in ons bezit. Levertijd: uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt.

Bankoverschrijving

U kunt het bedrag ook per bank overmaken, waarna wij de zending versturen. Het bedrag kunt u overmaken op het Nelis Vakhandel bankrekeningnummer van onlinevakhandel.be. Houdt er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat wij de betaling hebben ontvangen. Nadeel is dat hierdoor een artikel, dat maar beperkt op voorraad is, ondertussen uitverkocht geraakt kan zijn. U ontvangt direct na de bestelling een e-mail met de bankgegevens waarnaar u het kan overmaken.

ING Home’Pay

Met Home’Pay kunnen ING-cliënten hun aankopen betalen via de beveiligde Business’Bank-verbinding. Daarvoor hebben ze geen kredietkaart nodig, maar enkel een ING-bankkaart, een ING-kaartlezer en Business’Bank. Betalen met Home’Pay is heel eenvoudig: – Kies Home’Pay als betaalmiddel op het betaalscherm van de webshop. U komt dan op de startpagina van Home’Pay terecht. – Meld u aan met uw ING Card Reader. – Kies de rekening waarmee u uw online aankoop wilt betalen. – Teken de betaling met uw ING Card Reader.

KBC/CBC

Met de KBC/CBC betaalmethode is het gemakkelijk voor Belgische (KBC) en Franse (CBC) klanten. Ze kiezen voor de KBC/CBC optie, en maken een selectie voor de bankomgeving. Daarna kan de klant de keuze maken voor de gewenste betaalmethode. Hiervoor heeft de klant alleen een KBC/CBC Kaartlezer en pas nodig.

Belfius Pay

Bij een betaling via de Belfius Pay Button kan de consument de betaling voldoen via internetbankieren of de smartphone app. Bij betaling via de app wordt een QR-code gescand, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Via Belfius Direct Net gebruikt de klant een kaartlezer om de betalingen te bevestigen. Wanneer de betaling bevestigd is, kan de bestelling direct verwerkt worden omdat uitbetaling gegarandeerd is.

iDEAL

iDEAL heeft onze grote voorkeur. Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geinformeerd dat de bestelling is betaald. Levertijd: uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt. iDEAL is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.